Lo-Reninge > Vrije tijd > Cultuur > Artiest zoekt feestneus

Artiest zoekt feestneus


Boek je gratis artiest met ‘Artiest zoekt Feestneus'


Je organiseert samen met enkele buren of een lokaal wijkcomité een feestje of receptie voor de straat, wijk of buurt? Je bent ervan overtuigd dat samen fijne momenten beleven het leven van iedereen in je omgeving een stuk aangenamer kan maken? ‘Artiest zoekt feestneus' kan je hierbij helpen. Een barbecue voor de straat of de wijk, een kerstbrunch of nieuwjaarsdrink voor de straat of buurt? ‘Artiest zoekt Feestneus' zorgt voor een uurtje gratis animatie.
‘Artiest zoekt Feestneus' maakt de verbinding tussen de vele artiesten die de regio kent en al die kleine en minder kleine feesten. Op www.artiestzoektfeestneus.be vind je een artiestenlijst met beeld- en luisterfragmenten waar elke groep van bewoners éénmaal per jaar een artiest uit kan kiezen en laten optreden op een ‘feest'. Een ‘feest' dat gratis toegankelijk is voor iedereen uit de buurt. Jij organiseert, ‘Artiest zoekt feestneus' betaalt de artiest.
Er is voor elk wat wils: van klassiek tot schlager, van country tot clown. De reacties het voorbije jaar waren uitsluitend positief.
Als jij zorgt voor de uitnodiging, dan zorgt ‘Artiest zoekt Feestneus' voor de artiest!


Meer informatie:
www.artiestzoektfeestneus.be