Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

14-01-2021
UPDATE 16/1: Inwoners Lo-Reninge krijgen hun vaccin in Poperinge

De twee vaccinatiecentra voor de Eerstelijnszone (ELZ) Westhoek (waartoe de gemeenten Heuvelland, Houthulst, Ieper, Langemark-Poelkapelle, Lo-Reninge, Mesen, Poperinge, Vleteren en Zonnebeke behoren) worden ontplooid in de sporthallen van Ieper en Poperinge. Dat zijn de burgemeesters van bovenvermelde gemeenten in onderling overleg overeengekomen. De inwoners van Lo-Reninge zullen hun vaccin krijgen in het vaccinatiecentrum in Poperinge. Meer info over het vaccinatieproces volgt van zodra hierover meer duidelijkheid is.

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝗿𝗲𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝗵𝗲𝘁 𝘃𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺?
De Stedelijke Sporthal Poperinge is gelegen langs de Europalaan met inrit via de Ouderdomseweg. Momenteel wordt er een mobiliteitsplan uitgewerkt, zodat er zo veel mogelijk mensen ter plaatse kunnen geraken.

Wanneer krijg je het gratis vaccin?
De Vlaamse Overheid zal daarover communiceren.
Voorlopig is er nog geen concrete info over het exacte verloop van de vaccinatiecampagne. In de loop van volgende week verwachten wij meer duidelijkheid.

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻?
Op https://www.laatjevaccineren.be/ kan je terecht voor de meest recente informatie.

𝗞𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗽𝗲𝗻?
Heb jij nog helpende handen vrij voor het vaccinatiecentrum in Poperinge? Laat het weten zodat de Eerstelijnszone Westhoek samen met alle betrokken partners een overzicht kan bundelen van de kandidaten.
We zoeken gepensioneerde artsen of verpleegkundigen, maar ook mensen met een medische scholing die nu een andere job uitoefenen kunnen zich zeker aanmelden. Ook voor andere logistieke en administratieve functies hebben we vrijwilligers zonder medische achtergrond nodig.
Je kan je registreren als vrijwilliger via deze link.
Alvast bedankt voor alle helpende handen! #samentegencorona

 

 

UPDATE 16/1: Inwoners Lo-Reninge krijgen hun vaccin in Poperinge